nieuws

Feest.je komt met sociale agenda

Horeca

Locatiedienst Feest.je biedt de mogelijkheid om een gepersonaliseerde sociale agenda aan te maken. Dit houdt in dat gebruikers van Feest.je feesten kunnen ontdekken, bezoeken en organiseren.

Feest.je komt met sociale agenda

Afgelopen vrijdag is de applicatie van Feest.je uitgebreid met deze dienst. Volgens de makers van de Nederlandse locatiedienst is de uitbreiding van de applicatie uniek omdat mensen van te voren kunnen aangeven waar ze heen gaan.

‘Het gebeurt wel eens dat je een vriendin ziet inchecken in een lunchzaak of bij een feestje en dat je er zelf net bent vertrokken. Als je het van tevoren had geweten dat ze ook zou komen, was je misschien nog iets langer blijven hangen’, aldus mede-oprichter Aldert Greydanus van Feest.je op Nu.nl.

Feest.je is een sociale netwerk website waarbij gebruikers inchecken op locaties via hun mobiele telefoon. Horecazaken zijn een veelgebruikte plaats om virtueel in te checken. Feest.je werd in april dit jaar gelanceerd. Buitenlandse concurrenten Foursquare en Gowalla zijn iets langer actief op het web.

Reageer op dit artikel