nieuws

Meer vacatures in horeca en toerisme

Horeca

Het online vacatureaanbod in de horeca en het toerisme steeg in mei met 14 punten. Een forse plus ten opzichte van het landelijke gemiddelde van 1 punt.

Meer vacatures in horeca en toerisme

Dit blijkt uit de Monster Employment Index – de maandelijkse onafhankelijke barometer van de online-arbeidsmarkt. Hoewel het jaarlijkse groeitempo afneemt, laat de Index een lange termijn groei zien voor horeca & toerisme, waarbij niet alleen seizoensinvloeden een rol spelen.

Het vacatureaanbod voor horeca & toerisme steeg de afgelopen 4 maanden met 36 punten. De Index stond in augustus 2008 voor het laatst zo hoog, zegt Rikke Wivel, senior-marketingdirector Benelux bij Monsterboard in een persverklaring.

Ten opzichte van vorig jaar steeg het vacatureaanbod in toerisme en horeca ook fors. Vergeleken met mei vorig jaar staat de Index 18 punten hoger.

Reageer op dit artikel