nieuws

10.000e Abonnee Horecanieuwsbrief van Zibb

Horeca

De Horecanieuwsbrief van Zibb.nl/horeca heeft haar 10.000e abonnee verwelkomd. Op woensdag 31 december om 11.00 uur kwam de jubileumabonnee bij de redactie binnen. Het recordaantal werd in 2.5 jaar tijd gehaald.

In juni 2001 startte de redactie van de website www.zibb.nl/horeca van Reed Business Information bv met het informeren van geïnteresseerden per e-mail. De oplage steeg vervolgens onafgebroken tot de nieuwe mijlpaal op oudejaarsdag. Inmiddels ontvangen de 10.000 horecaprofessionals de Horecanieuwsbrief iedere maandag en woensdag rond het middaguur. Daarnaast verstuurt de redactie extra nieuwsbrieven bij belangwekkend horecanieuws, vakbeurzen en horecawedstrijden.

De onafhankelijke redactie van Zibb.nl/horeca werkt nauw samen met de vakbladen Misset Horeca, Horeca Journal, Snackkoerier en Catering Magazine en vormt een platform voor horecaprofessionals in en buiten Nederland.

Reageer op dit artikel