nieuws

Acteurs steunen Jamie Oliver na harde kritiek

Horeca

Jamie Oliver krijgt hulp uit onverwachte hoek. De tv-kok zit in het nauw, nadat hij vorige week in de nieuwste editie van de invloedrijke restaurantgids Harden’s genadeloos werd afgeslacht. De acteurs Brad Pitt en Claudia Schiffer hebben op Amerikaanse websites hun onvoorwaardelijke steun toegezegd aan Oliver.

Acteurs steunen Jamie Oliver na harde kritiek

Het eten is te duur, niet lekker en de bediening deugt niet. Dat oordeelde Harden’s Londen Restaurants Guide over restaurant Fifteen. Actrice Schiffer countert de kritiek acuut: ‘Ik heb onlangs in Fifteen gegeten met Brad Pitt en Jennifer Aniston. Het werd een van mijn drie beste restaurantervaringen ooit. Het eten en de service waren verbazingwekkend. Ik kan iedereen adviseren daar te gaan eten’.

Fifteen is een eetgelegenheid in Londen waar vijftien jonge werklozen de kans krijgen zich door Oliver te laten omscholen tot chef-kok. Het charitatieve project start in november in ons land in een pakhuis aan de Oostelijke Handelskade in Amsterdam.

Reageer op dit artikel