nieuws

Agent zwaar mishandeld na caféverbod

Horeca

Een caféverbod in een zaak in Oss heeft ertoe geleid dat een politieagent zwaar is mishandeld. De agent moest in het ziekenhuis worden behandeld voor zijn verwondingen. De politie heeft twee mannen opgepakt.

Aanleiding voor het voorval was de weigering van een 21-jarige Ossenaar in een café. De man moest van de politie de straat waar het horecabedrijf is gevestigd, verlaten. Een 22-jarige vriend van de man met het caféverbod pikte dit niet en bemoeide zich ermee.

De man werd zo kwaad dat hij begon in te slaan op de agent. De agent werd meerdere malen met gebalde vuist in zijn gezicht geslagen. Met behulp van pepperspray kon de agent de dader van zich afhouden en uiteindelijk aanhouden. Beide mannen werden meegenomen naar het bureau en zitten nog vast.

Reageer op dit artikel