nieuws

Agrimarkt breidt uit naar Walcheren

Horeca

WEMELDINGE – De supermarktketen Agrimarkt opent komende zomer de eerste vestiging op het Zeeuwse eiland Walcheren. Agrimarkt opent in Middelburg in een pand waar voorheen Albert Heijn gevestigd was.

Agrimarkt breidt uit naar Walcheren

Dat heeft Agrimarkt bekendgemaakt. Daarmee groeit het aantal vestigingen van de formule naar vier. Aan het einde van het jaar moet in een vernieuwd winkelcentrum in Vlissingen de vijfde vestiging van de formule de deuren openen. Agrimarkt is aangesloten bij Superunie.

‘Agrimarkt BV heeft een aantal jaren geleden een groeistrategie bepaald voor de komende jaren. Met de opening van een Agrimarkt Supermarkt in Middelburg geven we invulling aan deze groeidoelstelling’, zegt commercieel directeur Sjaak Leenhouts.

Reageer op dit artikel