nieuws

AHM wordt Regardz Hospitality Group

Horeca

Regardz Hospitality Group is de nieuwe naam van de AHM Hotel Groep. Vanaf half november is de naamswijziging in alle congreshotels doorgevoerd. Dat heeft het bedrijf bekendgemaakt.

AHM wordt Regardz Hospitality Group

‘De keuze voor Regardz is de keuze voor een naam die de gevoelswaarde van onze activiteiten en de kracht van de organisatie beter tot uitdrukking brengt. De benaming verwijst naar de respectvolle en professionele manier waarop we met onze gasten omgaan’, aldus directeur Job Heilijgers over de naamswijziging.

Regardz Hospitality Group exploiteert diverse hotels en meeting centers in Nederland. De vijf vergader- en contrescentra van Regardz Hospitality Group gaan voortaan door het leven als Regardz Meeting Centers. De Meeting Centers is volgens Regardz de grootste groep van gespecialiseerde accommodaties voor eendaagse bijeenkomsten in ons land.

Onder de exploitatie van Regardz vallen onder meer Golden Tulip Berghotel in Amersfoort, Regardz Planetarium Amsterdam Gaasperplas en Golden Tulip Rotterdam Airport Hotel.

Reageer op dit artikel