nieuws

Annie nieuw sprookje Efteling

Horeca

“Tomorrow is only a day away.” Het liedje uit de wereldberoemde Annie-film is misschien nog wel beroemder dan de “papier hier”-spreuk van Holle Bolle Gijs. Vanaf 22 november zijn de rode krullenbol en de alles opzuigende prullenbak samen te bewonderen. Want op die datum is de première van de musical Annie in het Efteling Theater.

Annie nieuw sprookje Efteling

De productie wordt gebracht door Efteling Theater Producties. In de hoofdrollen spelen onder andere Edwin Rutten en Loeki Knol. Voor zakelijke gasten bestaat de mogelijkheid de voorstelling exclusief te reserveren. De voorstelling kan ook gecombineerd worden met een Efteling-programma.

Volgens het pretpark is de musical in combinatie met een Efteling-bezoek uitermate geschikt voor bedrijven die een familiedag organiseren. Het park biedt de mogelijkheid om naast het exclusief reserveren van de musical, ook te genieten van een diner of zelfs een exclusief bezoek aan één of meerdere attracties. De musical Annie trekt sinds oktober volle zalen in de landelijke theatertour. Het succesnummer van V&V Entertainment en Aad Oudborg past volgens het pretpark geheel in de sfeer van de Efteling.

Eerder waren de musical Doornroosje, De Kleine Zeemeermin en TiTaTovenaar al te zien in het Efteling Theater. Voor meer informatie over reserveringen kan contact opgenomen worden met de afdeling Evenementen op het telefoonummer 0416 288 111.

Reageer op dit artikel