nieuws

Bass Hotels spreekt Chinees

Horeca

Bass Hotels & Resorts heeft een website geopend in de Chinese taal met de mogelijkheid om on line te boeken.

‘De introductie van de Chineestalige website is een agressief en positief initiatief om snelheid en doelmatigheid te bieden aan Chinees sprekende klanten’, aldus Richard Hartman, managing director Azië/Pacific van Bass Hotels & Resorts.

Bass Hotels & Resorts exploiteert momenteel 27 hotels in twintig steden in China. De komende twaalf maanden opent de keten nog negen hotels in China. Het gaat om Holiday Inn Centre Shenyang, Crowne Plaza Shenyang, Crowne Plaza Shjjiazhuang, Holiday Inn Zuhai, Holiday Inn Danchi Kunming, Holiday Inn Chang An West Beijng, Hotel Inter-Continental Pudong Shanghai, Crowne Plaza Shenzhen en Holdiday Inn Resort Yalong Bay Sanya, Hainan.

Reageer op dit artikel