nieuws

Bedrijfschap zegt Horecava af

Horeca

Het Bedrijfschap Horeca en Catering is niet aanwezig tijdens de Horecava die maandag 8 januari in de Amsterdamse RAI van start gaat. Dat heeft de Zoetermeerse organisatie kort voor de start van de grootste horecavakbeurs van Nederland bekendgemaakt.

Bedrijfschap zegt Horecava af

Reden van de afwezigheid is het veranderingsproces waarin het bedrijfschap zich bevindt. In een summier persbericht laat de organisatie weten er in 2008 waarschijnlijk wel bij te zijn. ‘Volgens jaar hoopt het Bedrijfschap zich in haar nieuwe vorm te presenteren’, aldus het Bedrijfschap.

Grootste horecavakbeurs

De Horecava vindt plaats in de RAI in Amsterdam en wordt gehouden van maandag 8 januari tot en met donderdag 11 januari. De grootste horecavakbeurs van Nederland begint dagelijks om 11.00 uur en doet om 18.00 uur de deuren weer dicht. Op de 51 editie van de beurs staan naar verwachting 450 standhouders.

Zie ook:

Bedrijfschap vaart nieuwe koers (december 2006)

Reageer op dit artikel