nieuws

Benders beste supermarktondernemer

Horeca

TIEL – De Limburgse Plus-ondernemer Geert Benders is gekozen tot beste supermarktondernemer van Nederland. Benders kreeg de ZO2Z-award dinsdagavond op de Dag van het Vakcentrum uitgereikt.

Benders beste supermarktondernemer

Benders is de opvolger van AH-franchiser Hans Geveling, die de door het Vakcentrum in het leven geroepen prijs vorig jaar ontving.De jury was unaniem van oordeel dat Benders de beste zelfstandige supermarktondernemer van Nederland is. Benders, die deze week 50 jaar wordt, liet zijn collega’s Kooistra van de Jumbo in Bolsward en C1000-ondernemer Johan Habraken uit Bakel achter zich.

Beoordeling
In het juryrapport staat onder meer dat Benders veel energie in zijn mensen steekt en nauw betrokken is bij de leefbaarheid van de omgeving van zijn bedrijf. De jury roemt de Plus-ondernemer om de opmerkelijk goede combinatie van maatschappelijke verantwoordelijkheid en de zeer bedrijfsmatige, commerciële inslag. ‘en ondernemer met visie, potentie en stabiliteit zowel vanuit het verleden als naar de toekomst toe. De eigenaar van het beste eindproduct’, aldus de jury.

Reageer op dit artikel