nieuws

Beroerde carnaval dreigt voor cafés in Eindhoven

Horeca

Voor ruim twintig cafés in Eindhoven dreigt carnaval uit te lopen op een deceptie. Bij een controle gericht op brandpreventie eerder deze week bleek dat 21 van de 69 gecontroleerde horecabedrijven de zaken niet goed in orde te hebben

Beroerde carnaval dreigt voor cafés in Eindhoven

Carnaval is dé omzetmaker voor horecabedrijven in het zuiden van het land. Voor 21 zaken dreigt sluiting van de zaak tijdens dit jaarlijkse horecafeest. Want naast slechte brandpreventie bleken ook veel horecazaken de vluchtroutes te blokkeren. Ook waren er problemen met de noodverlichting.

De gewaarschuwde bedrijven krijgen tot zaterdag de tijd om hun mankementen op te lossen. Lukt dit niet, dan is niet uitgesloten dat de cafés tot woensdag de deuren dicht moeten houden.

Reageer op dit artikel