nieuws

Beurs Horecava valt in prijzen

Horeca

Horecava is met de onderdelen L.A.B. en STRAND winnaar geworden van de Nationale ExpoJaarprijs 2007 in de categorie ‘Beste beurs- of eventconcept business-to-business’.

Beurs Horecava valt in prijzen

L.A.B. en STRAND was het motto van de twee nieuwe ‘trendwerelden’, meldt de trotse organisator van de grootste horecavakbeurs van Nederland. Met de voeten in het zand konden bezoekers op STRAND zelf longdrinks maken, experimenteren met frisdrank, de nieuwste ijsjes uittesten en ondergaan wat geur, beeld en geluid kunnen doen.

Ook de komende editie van de Horecava zijn het L.A.B. en STRAND weer van de partij. De Horecava 2008 vindt plaats van 7 tot en met 10 januari in Amsterdam RAI. Nieuw dit jaar zijn onder andere de nieuwe werelden: HOTEL voor hoteliers, MARKT voor restaurants en N8LEVEN voor het uitgaanscircuit.

Reageer op dit artikel