nieuws

Beursmanager Horecava weg

Horeca

Pirjo de Winkel, beursmanager van de Horecava, vertrekt bij de Amsterdamse vakbeursorganisator. Ze was afgelopen januari nog verantwoordelijk voor de vijftigste editie van de grootste horecabeurs van het land. De Winkel is de tweede beursmanager die in korte tijd vertrekt bij de Horecava.

Beursmanager Horecava weg

De Winkel werkte ruim vijf jaar voor de Amsterdam RAI, de organisator van de Horecava en de Bakkerij Dagen. Ze gaat als event manager aan de slag bij het Microcentrum in Eindhoven. ‘Ik ga een uitdaging aan in het zuiden van het land. Dat betekent ook een klein beetje afscheid nemen’, aldus De Winkel.

Haar taken rondom de Horecava worden tijdelijk waargenomen door productmanager Martine de Haart en Henk Wielenga, directeur Nationale Beurzen van Amsterdam RAI. De Winkel volgde vorig jaar Susanna Goossens-Hylkema op, die emigreerde naar Zuid-Afrika. De beursorganisator zoekt voor de opvolging van De Winkel zowel binnen als buiten de eigen organisatie.

Reageer op dit artikel