nieuws

Beursprimeur: C-Zam/Smash gsm pin-terminal

Horeca

Met de C-Zam/Smash gsm pin-terminal kunnen gasten overal betalen. Ideaal voor cafés, restaurants, (rijdende) snackbars en pizzabezorgers. Werkend op het gsm-netwerk van Ben en KPN heeft de horecaondernemer overal en altijd bereik. Bovendien lopen de medewerkers niet meer met grote hoeveelheden contanten op zak. Quality Equipment Benelux zet enkele voordelen op een rijtje: meer veiligheid […]

Met de C-Zam/Smash gsm pin-terminal kunnen gasten overal betalen. Ideaal voor cafés, restaurants, (rijdende) snackbars en pizzabezorgers.

Werkend op het gsm-netwerk van Ben en KPN heeft de horecaondernemer overal en altijd bereik. Bovendien lopen de medewerkers niet meer met grote hoeveelheden contanten op zak.

Quality Equipment Benelux zet enkele voordelen op een rijtje: meer veiligheid voor de medewerkers, geen vaste telefoonaansluiting en 220 volt nodig, pinterminal heeft klein formaat van 17 x 9 cm, het gewicht is 600 gram, landelijke dekking, ruim geheugen voor maatwerkapplicaties, handige draagtas leverbaar.

Info:
Quality Equipment Benelux
Ridderkerk
(0180) 44 24 42
www.pinnen.nl
sales@pinnen.nl

Reageer op dit artikel