nieuws

Bijzondere beursactie Misset Horeca

Horeca

Bezoekers van de Horecava kunnen op de stand van Misset Horeca terecht voor een speciale beursactie. Standbezoekers kunnen op de foto waarmee gratis een cover van het horecavakblad wordt gemaakt. Daarmee kan ook nog eens een teambuildingsarrangement voor twintig personen op Terschelling worden gewonnen.

Bijzondere beursactie Misset Horeca

Bekijk hier de covers die al gemaakt zijn op de Horecava

Ondernemers, medewerkers en leveranciers kunnen op de foto op stand 11.609 van Misset Horeca en daarmee met een eigen cover van het blad naar huis. Naast een eigen foto kan worden gekozen uit vijf verschillende achtergrondbeelden en kan zelf een tekst worden geplaatst. De zelfgemaakte cover kan worden gedownload en als e-card worden verzonden.

Naast een keer op de cover van het vakblad staan, biedt Misset Horeca beursbezoekers de kans een teambuildingsarrangement voor twintig personen op Terschelling te winnen. Deze prijs wordt aangeboden door Frisse Wind Events op Terschelling.

Om in aanmerking te komen voor de prijs moet een actiekaart worden ingevuld. Daarop maakt de horecaondernemer bekend waarom zijn of haar bedrijf redactionele aandacht moet krijgen in Misset Horeca. De redactie van Misset Horeca legt de ingevulde actiekaarten en de coverfoto’s naast elkaar en kiest hieruit de vijf leukste. Deze worden vervolgens op de website MissetHoreca.nl geplaatst, waarbij sitebezoekers kunnen stemmen welke ze het beste vinden.

Reageer op dit artikel