nieuws

Bob Schut directeur SVH

Horeca

Bob Schut is per 1 januari 2009 de nieuwe directeur van SVH, de opvolger van het Horeca Branche Instituut. Schut volgt interim-directeur Jolle Cath op. Schut komt over van Zadkine Horeca & Toerisme in Rotterdam.

Bob Schut directeur SVH

De 56-jarige Schut is vanaf 2001 werkzaam als directeur van Zadkine Horeca & Toerisme in Rotterdam. Onder zijn leiding is Zadkine uitgegroeid tot een professioneel opleidingsinstituut met een marktgericht aanbod van MBO opleidingen.

Schut is verder mede-initiator van de Horeca Vakschool Rotterdam, die op 1 september van start is gegaan. Verder is hij voorzitter van een samenwerkingsverband waarin Zadkine samen met de opleidingsinstituten Albeda in Rotterdam, Mondriaan in Den Haag en het bedrijfsleven de opleiding Gastronomisch Ondernemer voorbereidt.

Reageer op dit artikel