nieuws

Brand in Restaurant De Lickebaertshoeve in Maasland

Horeca

In Restaurant De Lickebaertshoeve in Maasland is in de nacht van dinsdag op woensdag een grote brand uitgebroken. Het restaurant is gevestigd in een monumentale boerderij. Bij de brand zijn geen gewonden gevallen, wel is er een aanzienlijke schade

Brand in Restaurant De Lickebaertshoeve in Maasland

Doordat het historische pand een rieten dak had en hierdoor het vuur zich snel kon verspreiden en de brand moeilijk te blussen was, heeft de politie extra veel bluswater moeten gebruiken waardoor het hele terrein rond het bedrijf blank kwam te staan. De eigenaar van het restaurant werd gealarmeerd door het inbraakalarm. Toen hij bij het pand aankwam, zag hij iets smeulen, waarop hij de brandweer heeft gebeld. De eigenaar vermoedt brandstichting. De brandweer heeft dit niet bevestigd.De Lickebaertshoeve was zondag voor het laatst open geweest voor gasten.Over de precieze schade is nog niets bekend.

Reageer op dit artikel