nieuws

breda culinair 2005 als evenement met smaak

Horeca

Restaurateurs uit Breda en omstreken strijken dit jaar van 16 t/m 19 juni neer in het historische centrum om dit om te toveren tot een culinair paradijs. Na inmiddels drie succesvolle edities van Breda Culinair, is het evenement niet meer weg te denken uit het Bredase culinaire leven.

Tijdens Breda Culinair serveren de chefs en restaurateurs kleine gerechtjes, die typerend zijn voor hun eigen keuken.

Dit jaar stelt Breda Culinair op donderdag en vrijdagavond het bedrijfsleven van Breda in de gelegenheid om samen met relaties of medewerkers te proeven van de culinaire lekkernijen die geserveerd worden. Dit alles in een gezellige ambiance, omlijst met sfeervol entertainment en met voldoende gelegenheid tot netwerken.

De toegang tot Breda Culinair is gratis. Openingstijden van Breda Culinair zijn zaterdag 18 juni van 16:00 uur tot 23:00 uur en zondag 19 juni van 13:00 uur tot 22:00 uur. Voor meer informatie klikhier

Reageer op dit artikel