nieuws

Brouwer haalt manager Schuitema binnen

Horeca

AMERSFOORT – Laurus heeft Jet Levi van Schuitema aangetrokken om de formuleontwikkeling van Super de Boer te begeleiden.

Brouwer haalt manager Schuitema binnen

Het is niet voor het eerst sinds Jan Brouwer aan het roer staat bij Laurus dat het management van het supermarktbedrijf wordt versterkt met een lid van het management van ‘buurman’ Schuitema. Eerder haalde Brouwer voormalig inkoopdirecteur Aad van der Vaart van Schuitema’s inkooporganisatie TSN op tijdelijke basis naar Laurus.

Jet Levi (41) was sinds 1995 in dienst bij Schuitema. De afgelopen tijd vervulde ze hier de rol van marketingonderzoeker. Bij Laurus wordt Levi manager formuleontwikkeling Super de Boer. Tegelijkertijd treedt Wim Junte van Sligro Food Group in dienst bij het Amersfoortse bedrijf. Junte was hoofd formulemanagement van Golff en wordt bij Laurus manager formule Super de Boer. Zowel Levi als Junte rapporteren aan marketing- en inkoopdirecteur Eric Leebeek.

Reageer op dit artikel