nieuws

Café Jos stijgt naar plaats twee

Horeca

Op nummer 2 in de lijst van de Café Top 100 van Misset Horeca staat Café Jos in Nijmegen van meesterschenker Martien Evers. De opmerkelijkste buurtkroeg van Nederland. Het café met zijn vele soorten bier en andere dranken bewijst al meer dan twintig jaar dat het buurtcafé springlevend kan zijn, als je maar actief bent als kastelein.

Café Jos stijgt naar plaats twee

De derde plaats is voor Café Nobel van de familie Nobel in Ballum (Ameland) en daarmee daalt het café één plaatsje. De jonge Barend Nobel is de vijfde generatie die leiding geeft aan dit schitterende familiebedrijf. Nobel staat bij intimi bekend als het beste excuus om de boot terug naar Holwerd te missen.

In den Uiver in Haarlem stijgt naar de vierde plaats. De vijfde plaats is voor De Posthoorn in Epe. Deze parel van gastvrijheid op de Veluwe liet een prima indruk achter op de jury en stond vorig jaar nog op de negende plaats.

Lees meer over de Café Top 100 op www.cafetop100.nl

Reageer op dit artikel