nieuws

Cees Helder als gastkok naar College Hotel

Horeca

Nederlandse eerste driesterrenchef, Cees Helder, gaat eenmalig in de keuken staan van het Amsterdamse College Hotel. Helder gaat in Amterdam koken met leerlingen van de Cas Spijkers Academie.

Cees Helder als gastkok naar College Hotel

De voormalig patron cuisinier van het Rotterdamse restaurant Parkheuvel is tijdelijk hoofddocent aan de Cas Spijkers Academie. Helder vervangt de zieke Cas Spijkers als docent van het opleidingscentrum.

Opleidingshotel

Het diner, waarvan de opbrengst ten goede komt aan zwerfjongeren, is op dinsdag 5 april. Het goede doel is Don Bosco Jonathan, een organisatie die zich inzet voor zwerfjongerern en thuisloze jonge moeders in Amsterdam.

De all-in prijs is 150 euro per persoon voor tafels vanaf zes personen. Dit is inclusief aperitief, zesgangen diner, wijn, koffie en muziek van de Frank Sanders Akademie. Locatie is het Amsterdamse opleidingshotel The College Hotel.

Reageer op dit artikel