nieuws

Chinese markt trekt massa bezoekers

Horeca

BEVERWIJK – De opening van Chinatown bij de Bazaar in Beverwijk heeft voor een recordbezoek gezorgd. In totaal bezochten zestigduizend bezoekers de markt, waarbij vooral de Chinese supermarkt Oriental bestormd werd.

Chinese markt trekt massa bezoekers

Dat meldt het Noordhollands Dagblad. Normaal komen er bij mooi weer juist minder bezoekers naar de Bazaar in Beverwijk. De toestroom van bezoekers was nu echter zo groot, dat al wordt gedacht aan uitbreiding van de markt, die afgelopen woensdag de deuren opende.

Niet iedereen in Beverwijk moest lachen om de grote toeloop. De Computermarkt die tegenover Chinatown ligt, valt nu ook onder het regime waarbij bezoekers in het weekeinde twee euro toegang moeten betalen. Dit zorgde voor lage bezoekersaantallen en klagende handelaren.

Zie ook: Fotoreportage Chinatown Beverwijk

Reageer op dit artikel