nieuws

Claus Ballroom decor galapresentatie CD Jim

Horeca

Zanger Jim heeft op maandag 31 oktober een geheim gala concert gegeven in de Ballroom van Claus Event Center. Tijdens het exclusieve spektakel zong Jim alle nummers van zijn nieuwe CD ‘Dance with me’. De nieuwe CD is volledig geïnspireerd op het succesvolle tv programma “Dancing with the Stars”. De televisie registratie van het concert zal later dit jaar worden uitgezonden door RTL 4.

De Ballroom was volledig in stijl van ‘Dancing with the Stars’ gebracht. Op de ruime dansvloer toonden de dansparen uit ‘Dancing with the Stars’ de mooiste dansen, terwijl Jim geweldige danssongs bracht vanaf het stijlvolle podium. Nummer zoals: ‘She’s a lady’(cha-cha), ‘Crazy little things called love’ (jive) werden met Jim zijn eigen klank gezongen. Ook Jim zijn danspartner uit ‘Dancing with the Stars’, Julie Fryer stond, weliswaar met een andere danspartner, op de dansvloer! Speciale gast was Elize zij, zong samen met Jim ook nog een prachtig duet.

Er waren bij het gala concert veel bekende Nederlanders aanwezig, zoals Tanja Jess, Dewi, Irene Moors, Xandra Brood, Kim Lian, Irene van der Laar, Ans Marcus, Koert-Jan de Bruijn, Edwin Jansen (manager en Idols. Enkele echte fans konden via de site van Jim een kaartje bemachtigen

Reageer op dit artikel