nieuws

Comfortabele en onderhoudsarme terrasmeubelen

Horeca

Om meer uitstraling aan het terras te geven, presenteert Homint een hele lijn aluminium terrasmeubilair. Met het importeurschap van Alutec, een producent op het gebied van aluminium meubilair, kan Homint elk terras inrichten in de sfeer en uitstraling van de horecagelegenheid. Om aan iedere vraag te beantwoorden is het aanbod van aluminium meubileur groot. Er […]

Om meer uitstraling aan het terras te geven, presenteert Homint een hele lijn aluminium terrasmeubilair.

Met het importeurschap van Alutec, een producent op het gebied van aluminium meubilair, kan Homint elk terras inrichten in de sfeer en uitstraling van de horecagelegenheid. Om aan iedere vraag te beantwoorden is het aanbod van aluminium meubileur groot. Er is voor elke sfeer of thema een passende stoel en tafel. De stoelen zijn in verschillende uitvoeringen te leveren, zoals een zitting en rugleuning van aluminium, gevlochten of van polypropyleen.

Informatie: Homint, Emmeloord, tel. (0527) 63 12 20.

Reageer op dit artikel