nieuws

Directeur vertrekt bij Jan Linders

Horeca

NIEUW BERGEN – Commercieel directeur Anita Wetterhahn-Reijnen vertrekt onverwachts bij Jan Linders. Het Limburgse supermarktbedrijf reageert geschokt op het aanstaande vertrek van de topvrouw.

Directeur vertrekt bij Jan Linders

Dat heeft Jan Linders maandag bekendgemaakt. Algemeen directeur Leo Linders vindt het bijzonder jammer dat Wetterhahn opstapt bij zijn bedrijf. ‘Tot mijn grote spijt heeft Anita te kennen gegeven dat zij aan het eind van dit jaar Jan Linders zal verlaten. Hoewel het werk in de supermarktbranche haar nog elke dag boeit, wil ze voor zichzelf de mogelijkheid scheppen om zich verder te ontplooien buiten de kaders, die ze zo goed kent’, aldus Linders in een persverklaring.

Wetterhahn neemt afscheid om zich buiten het bedrijf verder te ontplooien. Wat ze exact gaan doen is niet bekendgemaakt. ‘Ik heb de afgelopen 23 jaar van de eerste tot de laatste minuut met plezier en met volle inzet bij Jan Linders gewerkt. Daarin is absoluut niets veranderd. Het gaat goed met Jan Linders en ik ben trots dat ik daaraan het mijne heb kunnen bijdragen. Wat dat betreft is er geen enkele reden om weg te gaan. Maar ik weet ook dat ik nu nog op een leeftijd ben dat ik iets heel nieuws kan beginnen. Ik heb genoeg ideeën.’

Opvolger
Wetterhahn handelt het komende jaar de lopende projecten af en zal haar opvolger – die naar de verwachting van Leo Linders uit eigen gelederen afkomstig is – inwerken.

Reageer op dit artikel