nieuws

Eerste Crowne Plaza in Moskou

Horeca

Crowne Plaza opent begin 2007 het eerste hotel in Moskou. Het gaat om een groot hotelbedrijf met 572 kamers en vijf restaurants. Het hotel maakt deel uit van het World Trade Center in de Russische hoofdstad.

Eerste Crowne Plaza in Moskou

Naast vijf restaurants telt het hotel ook drie bars. Daarnaast is het horecabedrijf voorzien van een fitnesscentrum met zwembad, sauna, stoombad en behandelingkamers. In de directe omgeving van het hotel bevinden zich vergaderfaciliteiten en een winkelcentrum.

Het is de eerste keer dat moederbedrijf InterContinental Hotels Group (IHC) een Crowne Plaza opent in Rusland. Eind dit jaar opent de hotelgigant een vestiging van Holiday Inn in de Russische hoofdstad. Met de komst van het nieuwe Crowne Plaza heeft IHC 35 procent van de internationale hotelkamers van Moskou in haar bezit.

Reageer op dit artikel