nieuws

Eerste offerteaanvraag via Zibb.nl/horeca een feit

Horeca

De eerste offerteaanvraag via de Zibb.nl-Horecaofferte-applicatie is een feit. Een dag na de lancering van de toepassing plaatste een horecaondernemer de eerste aanvraag in de rubriek Koeltechniek. Zibb.nl/horeca startte 6 oktober met deze innovatie. Inmiddels hebben enkele tientallen horecaondernemers hun offerteaanvraag geplaatst.

De nieuwe applicatie vormt als het ware een doorgeefluik voor horecaondernemers die op zoek zijn naar een nieuwe product. Alle non-food producten in de horeca zijn ondergebracht in deze toepassing. De applicatie bevat zo’n 140 rubrieken, verdeeld over acht hoofdrubrieken. Leveranciers betalen een vergoeding voor deelname aan de applicatie, voor horecaondernemers is deze dienst geheel kosteloos.

Naar Zibb.nl – Horecaofferte

Wilt u onze nieuwsberichten iedere maandag en woensdag in uw mailbox ontvangen? Meld u dan hieronder aan als abonnee van de gratisHorecanieuwsbrief van Zibb.nl/horeca.

Uw e-mailadres:


De nieuwe applicatie vormt als het ware een doorgeefluik voor horecaondernemers die op zoek zijn naar een nieuwe product. Alle non-food producten in de horeca zijn ondergebracht in deze toepassing. De applicatie bevat zo’n 140 rubrieken, verdeeld over acht hoofdrubrieken. Leveranciers betalen een vergoeding voor deelname aan de applicatie, voor horecaondernemers is deze dienst geheel kosteloos.

Naar Zibb.nl – Horecaofferte

Wilt u onze nieuwsberichten iedere maandag en woensdag in uw mailbox ontvangen? Meld u dan hieronder aan als abonnee van de gratisHorecanieuwsbrief van Zibb.nl/horeca.

Uw e-mailadres:


Reageer op dit artikel