nieuws

Eurotester

Horeca

Met de Magictester van Piko uit Zuid-Beijerland controleert u binnen enkele seconden de echtheid van de ontvangen bankbiljetten en eurocheques. De tester is universeel en herkent valse bankbiljetten uit meer dan 140 landen. De Magictester heeft het formaat van een creditcard, is onderhoudsvrij en gemaakt van krasvast acrylglas. De tester laat de microschriften zien die […]

Met de Magictester van Piko uit Zuid-Beijerland controleert u binnen enkele seconden de echtheid van de ontvangen bankbiljetten en eurocheques. De tester is universeel en herkent valse bankbiljetten uit meer dan 140 landen. De Magictester heeft het formaat van een creditcard, is onderhoudsvrij en gemaakt van krasvast acrylglas. De tester laat de microschriften zien die met het blote oog niet zichtbaar zijn. Microschrift is een echtheidskenmerk van bijna alle valuta’s. Er zijn zes typen testers verkrijgbaar, waaronder een kassamodel dat eenvoudig te bevestigen is op de kassa. Wilt u meer weten over deze tester, dan kunt u bellen naar Piko (0186) 66 17 38 of bezoek de internetsite www.piko.nl.

Reageer op dit artikel