nieuws

Event Company wint ondernemersprijs

Horeca

Event Company heeft de OndernemersPrijs Haaglanden 2010 gewonnen. De jury prees de ondernemers Stephan van den Akker en Mirco Cuppens om hun moderne beleid en heldere visie.

Event Company wint ondernemersprijs

De prijsuitreiking vond plaats bij Koppert Cress, winnaar van de OndernemersPrijs Haaglanden 2009, in Monster. De prestigieuze prijs werd op ludieke wijze gepresenteerd door illusionist en ondernemer Hans Kazàn. Event Company mag nu een jaar lang de titel ‘Ondernemer van Haaglanden 2010’ voeren.

Een deskundige jury bestaande uit gerenommeerde ondernemers, waaronder verschillende oud-winnaars en bestuurders van de OndernemersPrijs, beoordeelde alle genomineerden op aantoonbare ondernemingssuccessen, kerncompetenties van succesvol ondernemerschap, bedrijfseconomische prestaties en innovatie.

Volgens de jury is Event Company ook goed bezig met het begrip maatschappelijk verantwoord ondernemen. ‘Het krijgt op praktische wijze vorm door het in te zetten in het voordeel van de onderneming,’ aldus het juryrapport.

Event Company exploiteert Kasteel De Hooge Vuursche in Baarn, Landgoed Te Werve in Rijswijk, De Lindenhof in Delft en Landgoed Voorlinden in Wassenaar. Deze historische locaties hebben allemaal de typische ‘Event Company’- kenmerken: de combinatie van een unieke ligging en goede bereikbaarheid, een eigentijdse uitstraling in een monumentaal pand en een eigen keukenteam op iedere locatie die voor de culinaire invulling zorgt.

Reageer op dit artikel