nieuws

Ex-topman Starwood lanceert nieuw hotelmerk

Horeca

Voormalig chief executive officer van Starwood Hotels & Resorts, Barry Sternlicht, lanceert een nieuw hotelmerk. Sternlicht heeft laten weten dat het nieuwe merk Crillon gaat heten en dat het om luxueuze zaken gaat.

Ex-topman Starwood lanceert nieuw hotelmerk

Dat meldt Reuters. Het merk wordt gelanceerd door Starwood Capital Group, het bedrijf van Sternlicht, dat overigens niets te maken heeft met Starwood Hotels & Resorts. Het nieuwe merk opent wereldwijd hotels in diverse belangrijke steden en resorts. De hotels worden gebouwd in de stijl van het Crillon hotel in Parijs.

Dit Parijse hotel nam Sternlicht onlangs over van Societe du Louvre. Het is het eerste bedrijf van de nieuwe Crillon-keten. Barry Sternlicht richtte in 1995 Starwood Hotels op en bouwde het in rap tempo uit tot een wereldmerk. In 2004 verliet hij het hotelbedrijf om Starwood Capital Group te starten.

Reageer op dit artikel