nieuws

Feest.je wil dit jaar naar 50.000 gebuikers

Horeca

Feest.je, de iPhone app waarmee online kan worden ingecheckt in horecazaken, wil eind dit jaar vijftigduizend gebruikers hebben. Nu zijn dat er nog vierduizend.

Feest.je wil dit jaar naar 50.000 gebuikers

Dat laat oprichten Aldert Greydanus weten in Het Financieele Dagblad. Feest.je is een variant op het populair Foursquare waarmee mensen via hun mobiele telefoon en internet laten weten waar ze zich op dat moment bevinden.

‘We zijn vorige maand gestart en hebben inmiddels vierduizend gebruikers. Dat moeten er eind dit jaar zeker vijftigduizend zijn’, aldus Greydanus. Grote broer Foursquare telt momenteel ongeveer één miljoen gebruikers.

Voor horecagelegenheden kunnen applicaties als Feest.je en Foursquare interessant zijn door er actief aan deel te nemen. Bijvoorbeeld door de ‘mayor’ (degene die het meest is ingecheckt) gratis een kop koffie te geven. Door het spelelement kunnen dit soort programma’s ervoor zorgen dat meer mensen een specifieke locatie bezoeken omdat er online veel over gesproken wordt.

Reageer op dit artikel