nieuws

Festival van de Toegankelijkheid met als thema ‘feesten en evenementen

Horeca

Op vrijdag 8 oktober vindt in de Heineken Music Hall het Festival van de Toegangelijkheid plaats. Het Festival is de afsluiting van de Week van de Toegankelijkheid, een jaarlijks terugkerend evenement op initiatief van het Landelijk Bureau Toegankelijkheid, (LBT). Het thema dit jaar is de toegankelijkheid van feesten en evenementen, dus een feestelijk festival leek daarom des te meer op zijn plaats.

Naast optredens van bekende artiesten als JIM, Xander de Buisonje en cabaretier Howard Komproe zijn er diverse interessante debatten en gesprekken. Hier zullen Tweede Kamerleden, mensen uit het bedrijfsleven, experts op het gebied van toegankelijkheid en mensen met een handicap praten over moeilijkheden en mogelijkheden rondom toegankelijkheid. Ook worden er workshops georganiseerd waar mensen kunnen kennismaken met het internet, websites bouwen en campagne voeren en is er een mediamarkt met verschillende informatiestands. Klik hier voor meer informatie.

Reageer op dit artikel