nieuws

Flirtbox voor het café

Horeca

Deze virtuele ontmoetingsplaats is bedoeld voor Photo Players die het met andere spelers en speelsters willen hebben over heel andere dingen dan Photo Play.De Flirtbox brengt mensen bij elkaar, maar daarna moeten ze zelf uitzoeken of ze voor elkaar bestemd zijn. Spelers kunnen hun eigen profiel intoetsen en aangeven wat zij van een andere man […]

Flirtbox voor het café

Deze virtuele ontmoetingsplaats is bedoeld voor Photo Players die het met andere spelers en speelsters willen hebben over heel andere dingen dan Photo Play.
De Flirtbox brengt mensen bij elkaar, maar daarna moeten ze zelf uitzoeken of ze voor elkaar bestemd zijn. Spelers kunnen hun eigen profiel intoetsen en aangeven wat zij van een andere man of vrouw verwachten. En niet alleen wat uiterlijk betreft, maar ook qua karakter en levensstijl. De computer zoekt daarbij de juiste match. Via de funmail in het systeem kunnen ze dan een afspraak met elkaar maken.

Volgens Freek Sanders van Well, manager van Fun.net Nederland, brengt Photo Play het flirten weer terug in de omgeving van het café. Het systeem filtert pornografische en andere aanstootgevende woorden uit, zodat contacten over en weer in ieder geval leuk blijven. ,In landen als Oostenrijk, Spanje, Italië, Frankrijk en Duitsland is de Flirtbox al een hit. Nu is het de beurt aan Nederland’, aldus Sanders van Well.
Voor informatie: Fun.net Nederland, Tilburg. Tel. (013) 469 08 25.

Reageer op dit artikel