nieuws

Frans georiënteerde kroket

Horeca

‘Deze kroket is net als de gewone Kwekkeboom kroket ambachtelijk bereid, maar heeft een Bourgondisch karakter’, zegt Kwekkeboom. Bij gerechten in de Bourgogne serveert men meestal een garnituur van uitjes en champignon, de ingrediënten van de nieuwe kroket. Boeuf Bourguigon is verkrijgbaar per twintig stuks à honderd gram, via uw diepvriesgrossier. Om het product onder […]

‘Deze kroket is net als de gewone Kwekkeboom kroket ambachtelijk bereid, maar heeft een Bourgondisch karakter’, zegt Kwekkeboom. Bij gerechten in de Bourgogne serveert men meestal een garnituur van uitjes en champignon, de ingrediënten van de nieuwe kroket. Boeuf Bourguigon is verkrijgbaar per twintig stuks à honderd gram, via uw diepvriesgrossier.

Om het product onder de aandacht bij cafetariaklanten te brengen, is een tafeldisplay en een poster ontwikkeld. Deze kunnen snackbarhouders gratis opvragen bij Cold Food in Oostzaan telefoon (075) 64 29 191. Of via e-mail info@coldfood.nl.

Reageer op dit artikel