nieuws

Gedraaid bladerdeegproduct

Horeca

In het assortiment zoete bladerdeegproducten Viennoiserie van Délifrance is een nieuwe variant verkrijgbaar:Torsade beurre chocolat au lait, ofwel Torsade melkchocolade. Torsade betekent letterlijk gedraaid. De naam verwijst dan ook naar de gedraaide vorm van dit zoete bladerdeegproduct. De Torsade is direct vanuit de vriezer af te bakken en heeft een aantrekkelijke uitstraling door de zichtbare […]

In het assortiment zoete bladerdeegproducten Viennoiserie van Délifrance is een nieuwe variant verkrijgbaar:
Torsade beurre chocolat au lait, ofwel Torsade melkchocolade. Torsade betekent letterlijk gedraaid. De naam verwijst dan ook naar de gedraaide vorm van dit zoete bladerdeegproduct.
De Torsade is direct vanuit de vriezer af te bakken en heeft een aantrekkelijke uitstraling door de zichtbare vulling met stukjes melkchocolade en banketbakkersroom. Bovendien is de Torsade makkelijk uit de hand te eten. Alle Délifrance bladerdeegproducten zijn gemaakt van getoerd gerezen deeg volgens traditioneel Franse receptuur.

Informatie: Délifrance Nederland, Ridderkerk, tel. (0180) 48 51 11 of www.delifrance.nl

Reageer op dit artikel