nieuws

Geringe omzetgroei Hennie van der Most

Horeca

Hennie van der Most heeft een geringe omzetgroei behaald. De horecaomzet van de spraakmakende ondernemer steeg met drie procent. Van der Most zakte daarmee één plaatsje in de Misset Horeca Top-100.

Geringe omzetgroei Hennie van der Most

De vijf vestigingen van Van der Most waren in 2006 goed voor een jaaromzet van 65 miljoen euro. Het jaar daarvoor noteerde hij nog 63 miljoen euro. Daarvoor, in 2004 om precies te zijn, meldde hij 61 miljoen euro jaaromzet.

De laatste weken is Van der Most weer nadrukkelijk in het nieuws over een nieuw project. Zo wil hij een leegstaande groenvoerdrogerij in Dronten ombouwen tot een groot speelparadijs met de nodige horeca. De buurt vindt het maar niets. Temeer omdat de burgemeester van Dronten voor zijn beurt sprak en Van der Most een snelle bouwdatum toezegde.

Zie ook:

Ons omvangrijke Top-100-dossier

Reageer op dit artikel