nieuws

Glanzend glaswerk

Horeca

GlasClar is een slimme vinding om het personeel te verlossen van een van de grootste rotklussen in de horeca: glazen poleren. Het apparaat werkt snel en bespaart dus veel arbeidstijd. Het voorkomt ook ongelukjes met brekend glas. Madrisa Trading kreeg een nominatie in de categorie equipment voor dit innovatieve apparaat.De elektrische poleermachine poleert bijna alle […]

Glanzend glaswerk

GlasClar is een slimme vinding om het personeel te verlossen van een van de grootste rotklussen in de horeca: glazen poleren. Het apparaat werkt snel en bespaart dus veel arbeidstijd. Het voorkomt ook ongelukjes met brekend glas. Madrisa Trading kreeg een nominatie in de categorie equipment voor dit innovatieve apparaat.De elektrische poleermachine poleert bijna alle denkbare wijn-, bier- en longdrinkglazen. Glazen kunnen zo vanuit de vaatwasser het apparaat in en komen er glanzend weer uit. Per glas doet hij er 5 tot 10 seconden over Het poleren gebeurt met behulp van draaiende, met uitwasbaar katoen bedekte elementen, poleervleugels genoemd.

Er zijn drie verschillende opzetkoppen, bedoeld voor de verschillende typen glazen. Na het poleren van zo’n 300 glazen, moet de stof worden vervangen. De poleervleugels kunnen zo de wasmachine in. Hoe vaker de vleugels gewassen worden, hoe beter ze hun werk doen.Madrisa Trading demonstreerde op de Horecava dat het apparaat gemakkelijk te bedienen is. Druk uitoefenen op de glazen is niet nodig. Ze draaien soepel tussen de vleugels. GlasClar werkt op stroom met een adapter van 25 Watt. Het lichtgewicht apparaat is gemakkelijk te verplaatsen en is bovendien geschikt voor inbouw in de keuken. Prijs: €1825,- excl. BTW.Voor informatie: Madrisa Trading, Uithoorn. Tel. (0297) 56 73 47.

Reageer op dit artikel