nieuws

Glas voor gast

Horeca

Een zakenman komt binnen in een middenklasse-restaurant en wil niet veel wijn drinken, maar wel een betere dan de witte of rode huiswijn. Speciaal voor zo’n situatie creëerde importeur van Nieulande een acht soorten tellende collectie van goede wijnen die zich lenen om per glas te worden geschonken. Per doos worden van de desbetreffende wijn […]

Glas voor gast

Een zakenman komt binnen in een middenklasse-restaurant en wil niet veel wijn drinken, maar wel een betere dan de witte of rode huiswijn. Speciaal voor zo’n situatie creëerde importeur van Nieulande een acht soorten tellende collectie van goede wijnen die zich lenen om per glas te worden geschonken. Per doos worden van de desbetreffende wijn honderd wijnglaslabels ter beschikking gesteld. Dat zijn op dun karton gedrukte, keurige kaartjes die om de glassteel kunnen worden gehangen. Ze verschaffen informatie over de wijn. In de serie zitten voornamelijk witte wijnen, met als aantrekkelijkste de levendige, sappige en ook stevige Sauvignon Blanc van het Chileense domein Veramonte. Deze in Cassablanca Valley geoogste 2000 biedt nuances van citrusfruit plus een hint van asperges (ƒ16,95).

Le Gerbaude Wijnkopers, tel. (071) 513 49 74, fax (071) 512 47 49.

Reageer op dit artikel