nieuws

Gratis hunk als tassendrager

Horeca

LONDEN- Het luxe winkelgebied Seven Dials heeft een opmerkelijke pr-stunt bedacht. De vrouwelijke clièntele mogen een aantrekkelijke jonge man uitzoeken, die vier uur lang mee gaat shoppen en alle tassen draagt.

Gratis hunk als tassendrager

De favoriete bezigheid van menig vrouw: urenlang shoppen. Minpuntje: al die zware tassen en dozen dragen van de modehuizen waar zojuist de garderobe is aangevuld. Seven Dials, een PC Hooftstraat-achtig winkelgebied in Londen, kijkt diept in de psyche van de vrouwelijke ziel en biedt haar klantenkring precies waar zij stiekem van droomt: een lekkere(en jonge) vent die de tassen draagt.

Smaken
De Bag Boy Services is online te reserveren. Met fotootjes erbij , want smaken verschillen. De jongeman naar keuze staat vier uur tot de beschikking. Hij is getraind in de kunst van het shoppen. De Bag Boy draagt niet alleen maar tassen, hij gaat ook mee de winkels in en dient als klankbord om de mening te toetsen over potentiële nieuwe aankopen. Uiteraard gaat de Bag Boy ook mee een cappuccino drinken tussen het winkelen door, en belt hij een taxi indien gewenst. De Bag Boy-service is gratis.

Opvallend is dat Seven Dials niet schroomt om seksuele toespelingen te maken in de promotie van de service. ‘De Bag Boys zijn hunky men, speciaal geselecteerd op hun charme. Het is duidelijk dat de copywriter apelleert aan de gigolo-fantasieën van de shopping ladies.

Kopiëren
De actie is eenvoudig te kopiëren door luxe winkelstraten in Nederland. Het trekt de aandacht en kost weinig. Het inhuren van Bag Boys hoeft niet duur te zijn. Het is zelfs niet ondenkbaar dat er voldoende Bag Boys zich vrijwilig zullen aanbieden om kosteloos als tassendrager te fungeren.

Reageer op dit artikel