nieuws

Heineken gaat door met Holland House

Horeca

Het Holland Heineken House is bij de Olympische Winterspelen in Turijn weer zo’n groot succes gebleken, dat NOC*NSF en Heineken al hebben besloten dat bij de Spelen in Beijing in 2008 er weer een HHH komt.

Heineken gaat door met Holland House

Het Holland Heineken House in Turijn heeft het bezoekersrecord voor de Winter Spelen gebroken: ruim 75.000 mensen gingen door de draaihekken naar binnen. Beijing wordt de 9e editie van het Holland Heineken House, dat voor het eerst haar tenten opsloeg in Barcelona tijdens de Spelen van 1992.

Heineken liet tijdens de net afgelopen Olympische Spelen onder meer bekende oud-sporters opdraven om achter de bar te staan. Het Holland Heineken Huis was ook dit jaar een groot succes in de media. Ook traden er dagelijks artiesten op. In de tijdelijke horecazaak in Turijn werkten 22 koks en 150 obers.

Reageer op dit artikel