nieuws

Heinz komt met chocoladefrites

Horeca

Fabrikant Heinz brengt in de Verenigde Staten een nieuwe lijn frites op de markt met allerlei smaakjes. De lijn mikt vooral op kinderen en krijgt varianten met de smaak van chocolade, cream & cheaves en kaneel.

Heinz komt met chocoladefrites

De nieuwe smaken zijn gebaseerd op een onderzoek naar de wensen van kinderen. De fabrikant experimenteert niet alleen met de smaak, maar ook met de vormgeving. Zo komt er een variant die uiterlijk enorm lijkt op een donut en eentje die blauw van kleur is.

Het bedrijf is enthousiast over vernieuwingen na het succes van groene en paarse ketchup bij kinderen. Na een succesvolle introductie in de Verenigde Staten is de groene ketchup ook in Nederland op de markt gebracht. Mochten de ‘Funky Fries’ een succes worden, volgt ook internationale expansie. In de Verenigde Staten is de frites vanaf mei leverbaar.

Reageer op dit artikel