nieuws

Henk Meyknecht naar Grand Pacific hotel

Horeca

De Nederlandse hotelier Henk Meyknecht (41) is per 15 juni benoemd tot algemeen directeur van het gerenommeerde, 400 kamers tellende Grand Pacific Hotel in Bangkok.

Na vijf jaar in China te hebben gewerkt heeft hij afscheid genomen van Bass Hotels & Resorts. Zijn laatste functie was die van general manager van de Bass-groep in Shanghai. Het Grand Pacific Hotel is onderdeel van de exclusieve Furama-groep uit Hong Kong.
Meyknecht is afkomstig uit een familie van hoteliers en studeerde aan de Hotelschool Maastricht en de Cornell Universtiteit in de Verenigde Staten. Hij heeft een internationale carrière achter de rug met directiefuncties in Europa, de Verenigde Staten en het Verre Oosten.
Meyknecht is sinds 1987 als columnist verbonden aan Misset Horeca. Eind juli start hij met een nieuwe serie van zes artikelen over ontwikkelingen binnen de internationale hotellerie.

Reageer op dit artikel