nieuws

Hiphopper in race voor ontwerpkledinglijn McDonald’s

Horeca

McDonald’s heeft drie prominenten benaderd om nieuwe outfits te ontwerpen voor medewerkers van de hamburgergigant. Naast de topdesigners Tommy Hilfiger en Russels Simons is ook hiphopster P. Diddy in de race.

McDonald’s is één van de grootste werkgevers voor de jeugd in de VS. De fastfoodreus wil graag het imago opfrissen met trendy werkkleding. Om zo nog aantrekkelijker te zijn voor jonge medewerkers. Met het contract is een bedrag gemoeid van 63 miljoen euro.

P. Diddy ziet een contract met McDonald’s wel zitten, zo meldt Telegraaf.nl. Onlangs sloot de hiphopper ook al een mega deal met Penelope Cruz. Zij wordt het model voor zijn nieuwe kledinglijn voor vrouwen. Wanneer McDonald’s de keuze voor een van de ontwerpers bekend maakt, is niet bekend.

Reageer op dit artikel