nieuws

H&M lanceert Kylie-collectie in China

Horeca

SHANGHAI – De nieuwe badpakken-collectie van H&M rond zangeres Kylie Minogue komt als eerste beschikbaar voor Chinese klanten. De collectie is sinds gisteren te koop bij de nieuwe winkel van H&M in Shanghai.

H&M lanceert Kylie-collectie in China

De naam van de collectie is ‘H&M loves Kylie’ en komt over vier weken ook in de winkels in de rest van de wereld te liggen. Minogue ontworp de badpakken overigens niet zelf, de ontwerpers van de Zweedse modeketen werkten op basis van haar ideeën.

De zangeres was zelf aanwezig bij de opening van de winkel in Shanghai, waarbij ze gekleed ging in een traditioneel Chinese outfit en een nieuw blond kapsel. De aanwezigheid van de voormalige Neighbours-actrice zorgde voor een stormloop op de nieuwe winkel van H&M. China is een nieuwe markt voor het modebedrijf.

Reageer op dit artikel