nieuws

Honderdste Jumbo opent in Veghel

Horeca

VEGHEL – Supermarktconcern Jumbo opent de honderdste vestiging van de formule op 23 mei in de thuisbasis Veghel. Het gaat om een omgebouwde Super de Boer-winkel, die onlangs werd aangekocht.

Honderdste Jumbo opent in Veghel

Dat zegt commercieel-directeur Colette Cloosterman-Van Eerd in het Brabants Dagblad. De winkel wordt één van de kleinste vestigingen van het concern en maakte deel uit van het pakket van vijftien winkels die onlangs door Jumbo werd gekocht van Laurus. De nieuwe Jumbo staat in Veghel-Zuid.

Jumbo viert op 21 juni het vijftigjarig jubileum van Carel van Eerd. Hij kwam in 1957 in dienst bij zijn vader Frits van Eerd. Intussen maken zijn eigen kinderen Frits en Colette alweer geruime tijd deel uit van de directie van het snelgroeiende bedrijf, dat zich heeft ontwikkeld van groothandel tot supermarktconcern.

Reageer op dit artikel