nieuws

Horeca Valkenburg klaagt over slecht onderhoud

Horeca

Horecabedrijven in het Limburgse Valkenburg zijn ontevreden over het slechte onderhoud van de straten in het uitgaansgebied van he toeristische stadje.

Horeca Valkenburg klaagt over slecht onderhoud

Louis Steinhart, voorzitter van de plaatselijke afdeling van Koninklijke Horeca Nederland, ventileert de mening van de Valkenburgse horeca in de lokale media als volgt: ‘Veel straten liggen er verpauperd en verwaarloosd bij.’

Volgens Steinhart komt dat omdat het centrumplan kennelijk alle aandacht van de gemeente opeist. De gemeente werkt aan een plan om het gehele centrum van het horecastadje aan te pakken, maar dit is een langdurige procedure.

Gisteravond hield de horeca in Valkenburg een speciale debatavond voor de lokale politieke partijen over de toekomst van de sector.

Reageer op dit artikel