nieuws

Horecava geeft standhoudersles

Horeca

Horecaondernemers kunnen op de Horecava nog betere standhouders verwachter. De Amsterdam RAI is namelijk gestart met het geven van een cursus aan exposanten. Het gaat om een gratis eendaagse training.

Horecava geeft standhoudersles

Dat meldt de Horecava, die van maandag 8 januari tot en met donderdag 11 januari wordt gehouden in de RAI in Amsterdam. De training wordt aangeboden door SRM en is een initiatief van directeur Henk Wielinga van Nationale Beurzen van Amsterdam RAI.

Positief

‘Hoe professioneler onze exposanten, hoe hoger de kwaliteit van het evenement en hoe hoger de waardering van onze gezamenlijke klant: de bezoeker’, aldus Wielinga. Eind oktober is de eerste sessie gehouden. De reacties van de eerste deelnemers waren positief.

Champagne

De Horecava maakt verder bekend dat het voor het eerst VIP-arrangementen aanbiedt. Dit arrangement biedt exposanten de mogelijkheid om toprelaties in de watten te leggen. Een VIP-arrangement bevat een gereserveerde parkeerplaats, een persoonlijk ontvangst in de VIP-lounge en een glas champagne als welkomsdrank. Een VIP-arrangement kost 70 euro.

Reageer op dit artikel