nieuws

Hotelprijs voor baas Radisson SAS Kurt Ritter

Horeca

Radisson SAS-baas Kurt Ritter krijgt op 17 maart een prijs uitgereikt tijdens het International Hotel Investment Forum in Berlijn. Dé ‘Oscar’ voor de hotelbranche, zo laat Rezidor SAS weten in een persbericht. Rezidor SAS is het moederbedrijf van Radisson SAS Hotels & Resorts, waarvan in Amsterdam twee bedrijven zijn gevestigd.

De Zwitser Ritter groeide op in het hotelwezen. Zij ouders runden een hotel in Interlaaken. Ritter studeerde in 1970 af aan de Zwitserse Hotelschool in Lausanne. Hij begon zijn loopbaan als Assistant Manager in het Bellevue Palace Hotel in Bern. In 1976 werd hij algemeen directeur van SAS International Hotels. Na dertien jaar promoveerde Ritter tot President & CEO SAS International Hotels.

Reageer op dit artikel