nieuws

Hotspot aan de Maas in de prijzen

Horeca

De Rotterdamse cocktailbar Soho Bar is winnaar geworden van de Hospitality & Style Awards in de categorie Best New Bar Concept. De Soho Bar groeide in korte tijd uit tot hotspot aan de Maas.

Hotspot aan de Maas in de prijzen

De kleine Soho Bar heeft inmiddels een grote uitstraling met een heel eigen karakter. De juryleden van de designwedstrijd van Theme:nl vielen hiervoor. Ze waren vooral onder de indruk van het interieur. Het betreft hier een eigen ontwerp.

Een gedeelte uit het juryrapport. ‘Er is gewerkt met kwalitatief hoogstaande materialen en creatieve producten. Zo is een wand bekleed met witte tegels van koeienhuid om de akoestiek te verbeteren. De man-vrouw aanduiding op de verantwoord gestylde toiletten is bijzonder origineel. Het concept getuigt van liefde en passie van de ondernemers voor design, innovatieve en product.’

Soho Bar wordt gerund door professionele bartenders. De zaak wordt gezien als aanwinst voor cocktailminnend Nederland. Soho Bar bleef Bubbles & Wines (Amsterdam), Coubar Lounge (Lommel, België) en Vuong (Amsterdam) voor.

Reageer op dit artikel